Ontdek jouw kleuren en kledingstijl en kom in je kracht!

Anneke Rook; specialist in kleuradvies & kledingstijladvies Wageningen

Welkom bij Kracht door Kleur, kleurenanalyse en kledingstijladvies in Wageningen!

Zoveel mogelijk vrouwen en mannen gun ik inzicht te krijgen in welke kleuren ze
tot hun recht komen en ook welke vorm en kledingstijl bij hen past.
Sinds 2008 help ik hen graag, want het is heel prettig om te weten welke kleuren, modellen, lijnen, stoffen, accessoires, etc. je flatteren. Het scheelt niet alleen tijd, maar ook geld. Het wordt gemakkelijker een garderobe te creëren die voornamelijk uit succesnummers bestaat en waarmee je eindeloos kunt combineren; dus minder keuzestress en nog duurzaam ook!
Echte schoonheid zit vanbinnen, zeg ik als voormalig maatschappelijk werker, en deze toont zich aan de buitenkant, ook onderdeel van je persoonlijkheid!

Aandacht, kwaliteit, goed advies en duurzaamheid vind ik erg belangrijk.
Een kleur- en stijladvies van Kracht door Kleur is nooit oppervlakkig. En een zekere mate van bescheidenheid kan goed samengaan met een gepast gevoel van eigenwaarde. Maak van je eigenschappen je kracht en laat jezelf zien zoals je bent. Investeer in jezelf.
Want met een verzorgd uiterlijk communiceer je dat je jezelf en de ander de moeite waard vindt, voldoende om er ook je best voor te doen!

 

Tip: kom samen met je zus, dochter of schoondochter of met vriendin, collega, buurvrouw of vriend voor een kleurenanalyse of gecombineerd met een stijladvies!

 

 

Anneke Rook
Gecertificeerd Kleurconsulent en Kleding- en Stijladviseur
Wageningen